20.10. sa početkom 18:00h u Studentskom klubu Božo Lerotić u Zadru odvijat će se ​dvodnevni događaj u organizaciji Udruge Erasmus Student Network Zadar. Cilj samog događanja je promicanje 30 godina Erasmus+ programa. Događaj je osmišljen je kao skup informativnih interaktivnih prezentacija na kojima će svi sudionici saznati nešto više o različitim mogućnostima mobilnosti mladih te će moći iz prve ruke saznati nešto više o iskustvima mladih koji su bili na određenom obliku mobilnosti.

Ono što želimo istaknuti jest činjenica da mladi ljudi koji su sudjelovali u programima mobilnosti nisu samo više zapošljiviji, nego su također tolerantniji i otvoreniji različitosti.

 

Petak 20.10 s početkom u 18:00h

  • Predstavljanje Erasmus+ programa

  • #HumansOfErasmus: Gosti će podijeliti svoje Erasmus+ priče

  • Internacionalna večera s međunarodnim studentima

 

Subota 21.10, 10-12h

  • Kako napisati životopis i motivacijsko pismo? ​(ova radionica će naučiti sudionike kako se prijaviti za mobilnost i kako uključiti svoje volontersko i / ili Erasmus+ iskustvo u svoj životopis)

  • Predstavljanje organizacija - ​Erasmus Student Network, Udruga Cinaz i Eurodesk

  • Mogućnosti uključivanja studenata u rad ESN-a

U pauzama između radionica i prezentacija sudionicima je osiguran Coffee Break. 

 

Pozivamo sve zainteresirane studente i mlade da nam se pridruže 20. i 21.10.2017. i saznaju sve što ih zanima vezano za ovu temu. Dođite, saznajte sve što vas zanima i učinite prvi korak prema iskustvu koje ćete pamtiti cijeli život.

 

PRIJAVITE SE OVDJE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdE8mTBWTjW0nFJoHbj2iIFtH0pE70rlmTEpCVi6-jYj9lCRw/viewform?usp=sf_link

*Ovaj događaj financiran je od strane Erasmus+ Student and Alumni Association (ESAAeu).