Skip to main content

ESN Youth Academy 2019

       
Summary
Program ESN-a Hrvatska kojemu je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima Mreža djeluje prenijeti razne vještine i znanja...
Image
ESN Youth Academy 2019
Body

Text

Naučili su te kako se dijele polinomi i od čega se sastoji stanična membrana, no ne i kako napisati najbolji CV i inspirativno motivacijsko pismo? Kako se najbolje prezentirati na razgovoru za posao ili u životu općenito? Kako urediti fotografiju i voditi društvene mreže? Kako organizirati svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način? Kako otići na studentsku razmjenu?

Zašto internacionalizacija društva utječe na njegov boljitak?

 

Prijavi se!

Sve su to pitanja na koja vam mi možemo dati konkretan odgovor uz obavezne praktične primjere.

ESN Youth Academy je program Erasmus studentske mreže Hrvatska čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima Mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su naši volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini. Želimo ti pokazati ono u što i sami vjerujemo - voloniranje nije gubljenje vremena, već platforma za daljnji razvoj i učenje uz obogaćivanje zajednice u kojoj djeluješ! 

Akademija je osmišljena kao set interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.

Termini održavanja po gradovima:

POŽEGA: 15.3.
ZADAR: 22.3.
ZAGREB 23.3.
OSIJEK: 23.3.
SPLIT: 23.3.
RIJEKA: 30.3. 

Vidimo se!