Volonterska organizacija ESN Hrvatska u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU (AMPEU) odabrala je tri najbolje fotografije u sklopu nagradnog natječaja #BestErasmusMoments 2020. na temu „Erasmus+ u izazovnim vremenima“, koje su nagrađene studentice objavile na svojim privatnim profilima na društvenim mrežama.

Fotografijom sa studentske mobilnosti u Pragu tijekom pandemije koronavirusa Maja Oskoruš osvojila je prvu nagradu - visokokvalitetne VR naočale: Oculus Go Virtual Reality Stand Alone Headset 64 GB.

 

Ivona Ratković objavila je fotografiju s Erasmusa u Parizu i osvojila drugu nagradu, poklon-bon od 500 kuna u knjižari Profil.

 

Trećenagađena Ana Curić objavila je fotografiju s Erasmusa u portugalskom glavnom gradu Lisabonu i osvojila je poklon-paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

 

 

Stručni žiri je prilikom odabira najboljih ostvarenja vodio računa tri ključna kriterija. Prvo da fotografija zadovoljava formalne uvjete natječaja, zatim da je odgovarajuće kvalitete te da je usklađena s temom natječaja.  

Nagrađene fotografije prema mišljenju stručnog žirija najbolje odražavaju ciljeve i vrijednosti programa Erasmus+ koji generacijama studenata mijenja živote, širi vidike i povećava zapošljivost budući da je mobilnost odlična prilika za studiranje, osposobljavanje, učenje jezika te stjecanje radnog i životnog iskustva.

 

Čestitamo autoricama nagrađenih fotografija te se zahvaljujemo svim sudionicima na objavljenim fotografijama!