Nakon ciklusa predavanja u Šibeniku za studente Veleučilišta u Šibeniku te Splitu za studente TV akademije - Visoke škole multimedijskih i komunikacijskih tehnologija u Splitu i Aspire – Visoke škole za menadžment i dizajn, Erasmus studentska mreža Hrvatska u suradnji s Erasmus studentskom mrežom Zagreb u sklopu projekta Mov’in Europe, kojemu je cilj promocija mobilnosti, u partnerstvu s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije i u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, organizira interaktivno predavanje na temu Erasmus+ programa koje će se održati 17.12.2016. u Ulici kralja Zvonimira 8 s početkom u 10h, soba 210.

 

Kroz informativnu, interaktivnu prezentaciju imat ćete priliku proći korz osnovne informacije o Erasmus+ studijskom boravku i stručnoj praksi, a mladi s iskustvom razmjene prezentirat će vlastito iskustvo dok će pitanja sudionika biti u prvom planu. Osim informativnog dijela, imat ćete priliku sudjelovati i na kratku radionici pisanja životopisa prema Europass obrascu te dobiti nekoliko savjeta kako poboljšati svoje motivacijsko pismo.


Predavanje je primarno osmišljeno za studente Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld i Visokog učilišta Algebre, ali je otvoreno za sve zainteresirane. Prijaviti se možete putem linka: https://goo.gl/forms/vxSrUU9NRz3i4nOW2. Prijava putem obrasca je obavezna.